Sadonkorjuu_4W

Puutarhalla vietetään ihka ensimmäistä sadonkorjuujuhlaa. Miten mahtavan näköisiä porukkaa pihalla pyöriikään, upeissa juhlahatuissaan!

Skorjuu_Kombo1W

Skorjuu_Kombo2W

Sadonkorjuu_9W

Skorjuu_Kombo7W

Tarjolla on itse kasvatetusta pinaatista tehtyä piirakkaa ja porkkanakakkua. Pinaatti herätti ensin epäilyksiä, mutta vähän ajan päästä kuuluu hihkaisu: ”Siis tää pinaattipiirakka on ihan sairaan hyvää!!”

Sadonkorjuu_38W

Sadonkorjuu_39W

Sadonkorjuu_40W

Skorjuu_Kombo8W

Skorjuu_Kombo6W

”Saaks viedä äidille tuliaisia?”

Sadonkorjuu_30W

Lasten innostus ja onnistumisen riemu oli ehdottomasti parasta koko päivässä. Puutarhalla poikkesi myös moni ohikulkija antamassa mukavaa palautetta. Eräs eläkeläisrouva kertoi seuranneensa ja valokuvanneensa puutarhan kasvua koko kesän. Oli kiva huomata että tästä oli tullut kaikille yhteinen ja iloa tuova puutarha, juuri niin kuin pitikin.

Sadonkorjuu_29W

AlmiHuhti17_1733

Tässä vielä lähtötilanne viime keväänä 2017. Paljon on tapahtunut tämän jälkeen, ja pelkkää positiivista. Sorapihasta tuli kukkiva keidas. Kiitos kaikille mukana olleille, ensi keväänä jatketaan taas!

Sadonkorjuu_1B

Tämän puutarha-hankkeen suunnittelusta ja ohjauksesta vastaavat puutarhurit Anna Palasmaa ja Eeva Kangas. Hankkeen rahoitus on saatu Varuboden Oslalta ja Uudenmaan kulttuurirahastolta, sillä on myös Loviisan kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan tuki. Viljelylaatikot lahjoitti Kuormalavakeskus ja kesäajan hoidosta huolehti kaupungin työpaja Akseli. Lämmin kiitos tukijoillemme. Puutarhan löydät osoitteesta Brandensteininkatu 3, Loviisa. Tervetuloa tutustumaan, puutarha on avoinna aina!